I NEED YOU TOO NEED ME


Söt bild ifrån igår.

Efter skolan så hängde jag & Becka med Amanda, vi softade mest framför tvn & spela kort. Sen så gick vi bort till träningen som i vilket fall gick helt okej! Kom hem runt halv åtta & sen dess har jag dushat, ätit & ska alldeles strax kolla på avsnittet av Big brother som jag missade igårkväll. Men nu måste jag kila. & ska försöka göra bloggen mer rolig, men det blir när jag har tid. Hörs i vilket fall imorgon!

HOS MELVINA




Är hos snyggingen på bilden just nu, får dock inte gå in till hennes rum där hon & hennes kille är... Han skulle dragit härifrån för en halv timme sen men har än så länge inte gjort det, börjar bli lite misstänksam...

Innan jag kom hit så var jag med Becka & Amanda, vi köpte glass, åkte till Kimstad & träffa några, & snackade. Hel nice dag! Men nu ska jag väl fortsätta att kolla på Melvinas bilder. Hörs mer ikväll kanske!

MÅNDAG




Lite bilder sen igår bara.

Skola-Melvina-träning-hem, min dag. Första dagen efter lovet, var väl som det brukar. Inget speciellt. 
Drog ju som sagt till Melvina efter skolan, vi åkte & kolla på killarnas träning & sen hade vi träning och möte. Har verkligen inget att berätta, så vi hörs imorgon. God natt!

SO DON'T PLAY THAT STUPID GAME, CUSE I'M A DIFFERENT KIND OF GIRL


Det som jag fick av släkten idag! Pengar stog högst upp på önskelistan som ni kanske ser.

Släkten drog för nån timma sen, har iallafall haft ett riktigt bra firande med god mat & fina presenter. 
Nu är jag as mätt & trött. Ska väl försöka att somna rätt så tidigt idag eftersom det är skola imorgon igen, vill verkligen inte... Men jag överlever. Har inget mer att skriva, hörs imorgon/senare.

13:37


Right now.

13:37, elite ju. Släkten kommer runt två & då så ska vi fira mig eftersom jag fyllde år förra torsdagen. 
Men vi hörs nog mer nån gång ikväll, seya!

GIVE ME WINGS SO I CAN FLY

awesome dude
Satte ihop ett kollage lite snabbt på kvällskvisten! Riktigt snygga grejer finns det alltså!

Min tv verkar ha laggat ihop helt ikväll, så blev inget Melodifestivals tittande för mig, damn. 
Har inte så mycket att säga för tillfället, imorgon så kommer min släkt & firar mig eftersom jag fyllde år för ett tag sen. Mer om det imorgon! God natt ♥

EN KNIV I MITT HJÄRTA MEN ÄNDO SÅ LER JAG VARJE DAG


Har verkligen inga bilder för tillfället, men tänkte att gå ut & ta några imorgon om jag hinner!

Sitter för tillfället & äter grönsöker med dipp, dödligt gott är det. Idag har jag inte gjort mycket alls, förutom att röja lite här hemma. Faktiskt riktigt skönt! Om en timme & tio minuer vankas det melodifestivalen så hade tänkt att kolla på det. Får se om vi hörs senare!

VACKERSTORE.SE



Skulle bara ta & tipsa om en suverän hemsida med kanon hårvårdsprodukter för ett helt okej pris, vackerstore.se. Helt värt att ta en titt, kanske hittar du något som du själv vill ha eller något som du vill ge bort till nån du tycker om? Finns verkligen enhel del bra grejer där!

Påtal om hårvårdsprodukter så hade jag tänkt att hoppa in i duschen nu! Hörs.

TIMBUKTU - FALLSKÄRM


TIME FOR...


SUMMER FEELINGS


Muuuums, så jäkla gott! & lite sommarkänsla får man med faktiskt.

Blev aldrig att jag gick ut & sprang igår, men istället så åkte jag till Skärblacka & träffa Becka & Amanda vid grillen. Sen så åkte vi ner till Kimstad & träffade några, drog sen hem till Amanda & kollade på Big brother. Sov där också. Idag tog vi tio bussen in till stan, hade dock bara 50:- med mig så kunde inte handla något, synd för det fanns faktiskt en heldel fint. Kom iallafall hem runt två, sen dess har jag bara legat i min säng & käkat jordgubbar, underbart!

I ONLY KEEP YOUR NUMBER IN MY PHONE, SO I KNOW NOT TO ANSWER WHEN YOU CALL


Random bild på mig & Melvina.

Kom hem från Finspång för en stund sen. Har vart i badhuset, käkat & bowlat där med ett gäng tjejer, mycket trevligt. Nu har jag vart hemma sen typ tjugo minuter tillbaka, hade tänkt att äta något nu... Sen kanske gå ut & springa, vi får se om jag orkar. Hörs iallafall senare!

CINEMA


Fick det här idag som tack för att vi dömde små grabbsen/tjejerna idag! Nice.

Imorse så dömde jag, Amanda, Wickan & Stina fritidshemmens innebandyturnering, var rätt segt men det funka ändo! Efter det så åkte jag hem till Amanda & vad där tills träningen började. Kom hem från den för ett bra tag sen & är skit trött, men vill inte missa Big brother så får inte sova än på ett tag! 

Ska hoppa in i duschen nu, ha det bra gott folk ♥

GLAD FETTISDAG! ♥


Bilder från Weheartit.

PINK & WHITE


Bild från förra veckan nån gång.

Verkligen jätte förlåt för att jag inte bloggat! Men skyller på att det är lov... Har iallafall vart en heldel med Amanda & Becka. Vi har sovit hos både mig & Amanda. Har gjort allt möjligt så orkar inte berätta, men har haft väldigt kul iallafall! Kom hem från Amanda nyss. & nu gör jag inte mycket alls, men ska snart duscha hade jag tänkt. Vi får höras senare!

GOOD MORNING


En bild från igår.

Ledsen för jag knappt bloggade något igår men när jag kom hem var jag så trött så jag somnade på direkten. 
Men efter att jag hade vart i Linköping så åkte jag till Skärblacka & träffade Becka & Amanda på grillen, & lite senare träffade vi några andra. Kom hem runt halv elva & då så var jag helt genom fryst & trött så tog bara en kopp te & somna sen. Nu har jag vart vaken ett bra tag, har ätit frukost & kollat på tv. det är väl det enda som har hänt i mitt liv än så länge. Ikväll kanske Amanda & Becka kommer hit, mycket trevligt isånafall! ♥

RED LIPS


Just nu. Kör på röda läppar barrrrra

Ska snart åka in till Linköping för shopping. Får se om jag hittar något snyggt nu & om jag gör det så visar jag det ikväll. Men måste kila nu, byebye!

HAIR


Så galet fint hår! Skulle nästan kunna göra vad som helst för att få någon av dessa frillor.

Har inte bloggat så mycket idag, men har inte haft något att skriva om. Mår iallafall lite bättre nu, så får se om jag gör nånting imorgon! Desutom är det ju sportlov nu, redigt najs. Ska iallafall gå & lägga mig snart, sov sött readers ♥


CHRISTINA AGUILERA - SECRET POTION


Parfym & dushkräm/bodylotion som jag fick igår! Sa ju att jag skulle ta kort på allt jag fick igår men ångrar mig & skriver allt i stället för det mesta var ändo kort/kvitton! Men iallafall... Jag fick presentkort på Gina tricot & Bik bok, ett iphone skal, en bh, ett års Spotify premium & fri surf, eyeliner & parfymen oh det som var på bilden! Tack mamma & pappa! & nästa helg så kommer släkten hit & firar mig. 

Från det ena till det andra... Har vart hemma från skolan idag igen, åhh vill verkligen bli helt frisk! Ska iallafall gå ner & ta en huvudvärks tablett & se om det blir nått bättre. Hörs senare!

TACOS


Mmmmm, så jäkla gott! Känns som jag äter det hela tiden, men va ju tvungen att ha favvo maten på "F-dagen" ♥♥

Väntar på att pappa ska komma hem nu så jag kan öppna resten av presenterna. Men visar nog inte vad är förens imorgon, för är så mörkt nu & blir mycket bättre bilder när man tar i ljuset. Så det här blir nog sista inlägget för idag, ska bara ta det lite lugnt med familjen nu & kolla på tv. Har i vilket fall haft en riktigt bra födelsedag hitills, hoppas er dag har vart lika bra! Hörs mer imorgon homies.

AT THE MOMENT

Precis just nu. Nyduschad & med myskläder på, soft.

Tja. För tillfället så väntar jag på att maten ska bli färdig, är skit hungrig! & medans jag väntar så kollar jag på en hemsida som heter Tjuvlyssnat.se, jätte rolig faktiskt! Det är folk som har "tjuvlyssnat" på personer som snackar, & vissa säger hel knäppa grejer. Gå in själv & kolla så fattar ni nog bättre!

MY BIRTHDAY


Det jag har fått hitills, ett Iphone skal, eyeliner & ett present kort med 300:- på Gina tricot. Får mer grejer ikväll som jag nog visar då! 

Är hemma från skolan idag med, boring. Så får vänta tills mamma & pappa kommer hem så att vi kan fira mig... Dock är det flera timmar kvar tills dess, så funderar på att sätta igång någon film, har ändo inget bättre för mig. Vi hörs latero!

HAPPY GIRL


Bild tagen igår.

Är faktiskt riktigt glad, även fast jag är sjuk... Fyller ju trots allt år imorgon! Har inget mer att säga för tillfället, ska nog gå & lägga mig snart. Är faktiskt riktigt trött trots att jag sovit ungefär hela dan. Men god natt, så höres vi imorgon.

IBUMETIN


Tur att sånt här finns alltså ♥

Sen jag skrev förra inlägget så har jag bara legat i min säng & sovit, riktigt skönt. Men kan tyvärr inte säga att jag mår bättre nu, snarare tvärtom... Eller tabletten hjälpte ju lite men innan jag tog den så hade jag sprängande huvudvärk & det kändes som febern hade stigit.

Men nu ska jag iallafall gå ner & ta något att äta, har typ inte ätit sen halv nio imorse. Svälter...

SICK


Bildbrist.

Är hemma & är sjuk, har feber, ont i huvudet & mår illa. Det suger verkligen, speciellt eftersom det är träning ikväll & jag inte kan träna... & till imorgon vill jag verkligen bli frisk eftersom att jag fyller år! Men det verkar tyvärr inte så för tillfället... Men jag hoppas att ni mår bättre än vad jag gör, så hörs vi när jag har nått att skriva.

SHAKE LIKE YOU DON'T CARE


Bild från idag.

Sitter med ricinolja i håret & ska snart gå in i duschen & skölja av det. Efter att jag har duschat hade jag tänkt att sova, är galet trött & mår inte så jätte bra. Har ont i huvudet & är allmänt seg. Så ska sova ut så jag mår bättre tills imorgon förhoppningsvis, god natt!

VALENTINE'S DAY

Glad alla hjärtans dag kära läsare! ♥

Slutade tio i ett idag, grymt skönt. Har hunnit med att fotograferat lite med, vet dock inte om dom har blivit något bra eftersom jag inte kollat på alla bilder på datorn än. Annars händer det nog inget speciellt idag, hur har eran alla ♥ dag vart & hur har/kommer ni fira det?


LOVE



Bilder från Weheartit.

Imorgon som nog dom flesta vet så är det ju alla ♥ dag. Jag är väl en av rätt så många som är "forever alone" då. Mindre kul kanske, men funkar för mig. Slutar vid tio i ett imorgon så är hemma rätt tidigt, så hade tänkt att fotografera lite då. & om det blir några bra så kommer det självklart upp på bloggen. 

Men nu hade jag tänkt att sova, sleep well guys.

MONDAY


Dagens.

Kom hem från skolan för ett par timmar snart, sjukt tråkig dag. Men snart är det träning iallafall, efter den så åker jag hem till Melvina ett tag. Så vi får se om vi hörs senare när jag kommer hem eller om vi hörs imorgon! Ha det bra i vilket fall ♥

DET MÅSTE VA PÅ LIV & DÖD, DET MÅSTE KÄNNAS I DITT HJÄRTA PÅ RIKTIGT



Lite bilder på mig & Amanda från imorse.

Matchen igår blev vinst med 4-1, nicly. Efter den så kom Becka & Amanda till mig för att sova här, vi träffade några & när dom drog så kollade vi på massa gamla videos, var länge sen jag skratta så mycket! Hade i vilket fall riktigt kul. Becka drog hem typ runt halv nio tror jag det var, & så skjutsa vi hem Amanda vid halv tio. 
& sen så åkte jag med la familia till Ikea. Kollade på grejer till min brors rum & åt där. Nu har jag vart hemma ett bra tag, & ska snart duscha & fixa tills imorgon! Bye bye.

TAGGAR MATCH


Bild jag tog alldeles nyss.

Taggar alldeles för fullt med massa musik nu. Vid kvart över fyra så är det samling i sporhallen, sen runt fem så börjar matchen mot Linköping. Nu tar vi det här!!

PHOTO DOOR


Har ju som jag säkert nämt en fullt av bilder på min dörr, en så kallad "fotodörr"
Men nu så funderar jag på att på att göra ungefär samma sak fast i min garderob, på insidan av dörrarna. Kan bli riktigt snyggt. 

För er som också vill framkalla bilder så kan jag rekomendera Fujifilm, där du får 100 bilder för endast 29:-.

LIV & DÖD


FRIDAY FRIDAY FRIDAY


Bild från i söndags.

Mitt internet laggade ihop helt igårkväll, därför ingen bloggning. Men jag kom hem från skolan för nån halv timma sen. Helt galet skönt med fredag! Hoppas ni får en toppen helg ♥ Hörs senare!

KSENIAJERNBOM.BLOGG.SE


Bilderna är från Ksenias blogg. 

Jag är med & tävlar om att bli veckans blogg på Ksenia's blogg. Om ni också vill va med att tävla på den här snygga tjejens blogg så finns en direkt länk till inlägget  -->HÄR<--

I'M SORRY



Bilder från Weheartit.

Verkligen förlåt för att jag inte bloggat! Men igår så sov jag med Becka & Amanda hos Becka, vi kolla på tv, prata & på kvällen så gick vi ut & träffa några. Idag så gick vi upp runt sju & tog bussen till skolan. Sluta skolan runt halv tre & åkte hem till Melvina då, vi åkte & kolla träning sen träna vi själva. & just nu: sitter jag & lyssnar på massa härlig musik & ska snart sova. Så god natt, hörs imorgon ♥

FÖR SANT, TYVÄRR...


YOU DON'T NEED TOO SAVE ME


Bildbrist, så blir en bild sen igår.

Måndag idag, som betyder ny vecka & skola igen. Efter skolan så åkte jag till Melvina & var där med henne & Wilma tills våran träning börja. Eller nej föresten vi åkte & kolla på grabbsens innan med. Träningen gick sådär för min del idag. Kom hem runt halv åtta nån gång & just nu så sitter jag med ricinolja i håret & ska snart gå in & skölja bort det. & sen hade jag tänkt att gå & lägga mig.

Vet att min blogg är ur tråkig för tillfället med bara ett inlägg om dan & om vad jag har gjort, men ska försöka att bättra mig! Det är ju snart sportlov så! Men nu måste jag hoppa in i duschen, seya!

FREEZE


TVÅ SKÄL TILL ATT EN PLAYER SLUTAR PRATA MED EN TJEJ: HAN FICK VAD HAN VILLE HA ELLER SÅ FICK HAN INGENTING ALLS


Dagens.

Kom hem från Melvina för nån timma sen. Tidigare idag, runt ett ungefär så var jag hon i Vilbergen & bowla, gick riktigt bra faktiskt! Jag åkte sedan hem till mig ett tag, men drog typ tillbaka till Melvina igen efter bara någon timma eftersom våra mammor skulle på "Friskis & Svettis" tillsammans, så var där medans dom träna. Kom hem runt åtta & har käkat & ska alldeles strax ta fram kläder till imorgon & sova. Låter rätt bra, hoppas ni har haft en kanon dag ♥

19:57

Ungefär ett års gammal bild på mig, i min mammas glasögon. Snyggt.

Åkte ju som sagt till Ikea/Ikanohuset tidigare idag. Fick med mig en tröja från Cubus för 29:-, haha inte illa! 
Nu eller rättare sagt om tre minuter hade jag faktiskt tänkt att kolla på Melodifestivalen & äta grapefrukt, låter inte helt fel alltså.

"OH, SHE LOOKS HAPPY. LET'S FUCK UP HER LIFE A LITTE MORE"


Bild från Weheartit.

Bloggade inget igår, men det var för att direkt efter skolan så gick jag hem till Amanda, & efter ett tag så kom Becka dit. Vi gick till grillen & käkade pizza, gick sedan till tvätten (en fritidsgård) & bara snackade. & sen så åkte vi hem till Manda igen, gjorde inte så mycket där eller vi gick ut en sväng, hade iallafall en riktigt bra kväll! 

Idag så åkte jag hem vid kvart över sju, eftersom Amanda hade match. Nu så har jag vart hemma ett par timmar & ska snart dra mig mot Ikea. Men måste kila nu, hörs! 


WHEN I CALL MY MOM AND SHE DON'T ANSWER, IT'S NO BIG DEAL. BUT WHEN SHE CALLS ME AND I DON'T ANSWER, IT'S LIKE WORLD WAR III.


Arkiv bild.

Sluta tjugo över tre idag, så himla segt. Hade dock håltimma på två timmar & tjugo minuter, fast det är också rätt segt. Tur att det finns vissa personer som gör det hela roligare, haha! Har inget speciellt att säga igentligen så rätt ovärt inlägg. Men nu hade jag tänkt att städa garderoben, see you soon.

FÖRSTA FEBRUARI

Beckas bild. Älskar er fina vänner ♥

Är totalt slut nu, så hade tänkt att sova alldeles strax men ville bara in & säga hej! 
& för er som undrar vad jag har gjort idag (antar att det inte är så många men whatever) så har jag tränat & vart med Melvina & Mathilda, super nice. Men nu hade jag tänkt att sova, så god natt! 


RSS 2.0